Diverse“Comunicat” la comunicatele clonei ASFC Progresul Bucuresti, infiintata in 2009

septembrie 13, 2019

Daca pana acum am tolerat iesirile din decor ale unui parvenit, azi ne simtim cumva datori sa dam o replica. Mai ales ca lor le plac mult de tot comunicatele, vezi link-urile urmatoare:

https://fcprogresul.ro/progresul-bucuresti-este-unic-nimen…/
https://alboiu.ro/recviem-pentru-infractori-si-clone/

Un anume proaspat numit director executiv al unei asociatii de fotbal infiintate in 2009 ne ataca pe noi, CS Progresul Bucuresti 2005, in baza unor informatii bazate din diverse surse fictive, ca am fi niste impostori, clone, infractori si multe alte apelative folosite in limbajul uzual al acestuia. Binenteles sub tutela patronului/presedintelui/boss-ului asociatiei ASFC Progresul Bucuresti.

De curand acesti indivizi au inceput sa debiteze niste tampenii si ineptii, cum ca noi am fi declarat, ca asociatia noastra, CS Progresul Bucuresti 2005, ar fi continuatoarea de drept a fostei echipe de traditie, FC Progresul Bucuresti/FC National Bucuresti.

Am incercat sa apelam la bunul simt al acestor indivizi, insa, cum acest termen nu le este familiar, dorim sa le raspundem celor care se pare ca traiesc doar pentru a ataca si a da in judecata pe oricine, cu acelasi limbaj. Insa, foarte important, inainte de acestea, dorim sa facem urmatoarea precizare :

Clubul Sportiv Progresul 2005 Bucuresti nu a declarat niciodata ca este continuatoarea fostei echipe de traditie FC Progresul Bucuresti / FC National Bucuresti.

Pe cand aceasta asociatie ASFC Progresul Bucuresti, care a mintit ani la rand ca ea ar fi adevaratul si unicul Progresul Bucuresti, nu renunta la acuze si jigniri, ba chiar incearca sa manipuleze cativa fani ai fotbalului prin informatii eronate si minciuni intentionate.
Pe aceasta cale, ii anuntam ca asteptam cu sufletul la gura sa ne arate actele doveditoare, acte care certifica ca ei sunt de fapt unicul si adevaratul Progresul Bucuresti.

Dar ca sa puteti raspunde concret, va punem niste intrebari ajutatoare.
In primul rand, cand este infiintat acest ASFC Progresul Bucuresti?
Ce scrie pe CIS ul vostru?
V-a confirmat vreo structura legala din Romania ca ati preluat fosta societate in faliment FC Progresul Bucuresti SA? (Nici nu ati avea ce cumpara, daca nu v ati facut temele inca).

Dar cum nu va astamparati deloc, dupa ce ne vom adresa instantelor de judecata, sa vad atunci clona adevarata, cum o sa o scoateti voi la capat. Va faceti de ras in loc sa stati in banca voastra si sa fiti acceptati asa cum sunteti…
Ati mers prea departe cu circul asta. Aratati hartia de la instanta ca ati cumparat marca FC Progresul Bucuresti SA, iar pe CIS ul vostru scrie anul de incepere al activitatii sportive inainte de 2009 si atunci jos palaria, noi ne retragem din orice competitie si va dam si echipamentul sportiv, ca poate doriti sa va schimbati “brand” ul! Pana atunci, nu va mai faultati singuri ca si asa va aflati intr-un mare offside.

V-as dori bafta, dar as minti, nu sunt asa politically correct cu cei care nu merita si se cred atotstiutori. Va asteptam cu dovezi domnilor clone, ca pe vorbe, si noi putem spune multe si marunte.
Semnat: Andrei Rusu.

#Progresul05

VREI SA FII PARTE DIN CLUB?

Progresul 05 Bucuresti

1660

Progresul Bucuresti 2005 este un club de fotbal bazat pe valori ce stau la baza unei viziuni: educatie, respect, disciplina si seriozitate.

Calendar

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

RECENT POSTS

All contents © copyright CS Progresul Bucuresti. All rights reserved.